SYSTEM 4 CLIMBAZOLE SHAMPOO NORM+RA NO 1 X215 ML

Shampoo rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Tehokas erikoisshampoo ehkäisee hiuspohjan rasvoittumista ja hilseen muodostumista. Täydellinen päivittäinen apua tasapainottamaan liiallista talin muodostusta, hilseilyä ja parantamaan hiusten sekä hiuspohjan kuntoa.
 

Markkinoija:
Sim Finland Oy
Tuotetta varastossa
15,62 €
72,65 € / l

Poistaa tehokkaasti rasvaisen hilseen ja kutinan sekä tasapainottaa hiuspohjaa. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja hoitaa hiusten yleiskuntoa tehden niistä terveet ja kiiltävät. pH 4.7.

Ei saa käyttää alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää salisyylihappoa, joka toimii ihoa kuorivana ainesosana.

Päivittäin tai tarpeen mukaan. Hiero kevyesti hiuksiin ja hiuspohjaan, anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhdo pois. Huomioithan normaalishampoota pidemmän vaikutusajan.

Kun sinulla on rasvaista hilsettä, suosittelemme akuutissa vaiheessa 2-4 viikon intensiivistä hoitojaksoa, jolloin hiuspohja pestään päivittäin 1 Climbazole shampoolla. Hoitojakson jälkeen pesukertoja voidaan vähentää. Suosittelemme myös käytettäväksi hiuspohjaan jätettävää T Climbazole Scalp Tonic -hoitonestettä, joka ehkäisee hiuspohjan rasvoittumista, poistaa hilsettä ja vähentää hiuspohjan kutinaa. Jälkihoitona shampoon voi vaihtaa 3 Mild Shampoo, joka ylläpitää saavutettuja tuloksia.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Laureth-8 Sulfate, Sodium Chloride, Salicylic Acid, Disodium Undecylenamido MEA-Sulfosuccinate, Sodium Oleth Sulfate, Climbazole, Piroctone Olamine, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Propylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Menthol, Sorbitol.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:SYSTEM 4 CLIMBAZOLE SHAMPOO NORM+RA NO 1 X215 ML
Arvostelusi