STERADENT ACTIVE PLUS X30 TABL

Kolmessa minuutissa tuhannet mikrokuplat kuljettavat aktiivihappea proteesin kaikille pinnoille ja tuhoavat 99.9% bakteereista. Sopii sekä osa- että kokoproteesin puhdistamiseen.

Markkinoija:
Reckitt Benckiser Nordic A/S
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
4,51 €

Kolmessa minuutissa tuhannet mikrokuplat kuljettavat aktiivihappea proteesin kaikille pinnoille ja tuhoavat 99.9% bakteereista. Syväpuhdistaa tehokkaasti paikoista, joihin hammasharja ei yllä. Sopii sekä osa- että kokoproteesin puhdistamiseen. Ei syövytä tai vahingoita metalliosia. Kun käytät Steradent 3 Minutes- tabletteja kahdesti päivässä, hammasproteesi pysyy puhtaana ja sileänä.

  • Poistaa 50% enemmän plakkia kuin pelkkä harjaus 
  • Tuhoaa 99,9% bakteereista 
  • Poistaa plakin ja värjäytymat

1. Huuhtele hammasproteesi. Aseta yksi tabletti ja hammasproteesi lasiin. Sulje putkilon korkki huolellisesti käytön jälkeen.

2. Lisää lasiin sen verran tai kuumaa vettä, että hammasproteesi peittyy. ÄLÄ KAADA KIEHUVAA VETTÄ SUORAAN KATTILASTA LASIIN, SILLÄ SE VAHINGOITTAA HAMMASPROTEESIA. Liota 3 minuuttia.

3. Harjaa ja huuhtele hammasproteesi huolellisesti kylmällä vedellä, ennen kuin asetat sen suuhun. Kaada liuos pois käytön jälkeen ja huuhtele lasi.

Tarkoitettu ainoastaan hammasproteesien liottamiseen. Ei nautittavaksi. Haitallista nieltynä. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Aiheuttaa vakavaa silmä-ärsytystä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmien ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Ärsyttää ihoa. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Säilytä pakkaus myöhempää tarvetta varten.

Säilytä lasten ja hoivaa tarvitsevien vanhusten ulottumattomissa.

Säilytä viileässä ja kuivassa.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:STERADENT ACTIVE PLUS X30 TABL
Arvostelusi