Tuotteet ja palvelut

Itsehoito- ja reseptilääkkeet, terveyttä ja hyvinvointia tukevat tuotteet, apteekkikosmetiikka.

Apteekissamme on tarjolla kattava valikoima itsehoitovalmisteita. Henkilökuntamme auttaa kaikkiin tuotteisiin ja niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä mielellään.

Apteekistamme löytyy useita lääketurvallisuutta tukevia palveluita, kuten neuvonta eri valmisteiden käyttöön liittyen, lääkkeiden yhteisvaikutusten seuranta, astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöt, lääkejätteiden vastaanotto, annosjakelu sekä veloitukseton sähköisten reseptien uusimispalvelu.

Mikäli haluamaasi tuotetta ei löydy varastostamme, tilaamme tuotteen tukkuliikkeestä. Tuote on yleensä noudettavissa jo seuraavana arkipäivänä.

Tuemme turvallista, tarkoituksenmukaista ja taloudellista lääkehoitoa

  • Neuvomme kaikkien valmisteiden käytössä ja valitsemme juuri sinulle sopivat valmisteet
  • Seuraamme yhteisvaikutuksia
  • Uusimme sähköiset reseptit veloituksetta
  • Otamme vastaan tarpeettomat ja vanhentuneet lääkkeet sekä neula- ja ruiskujätteet. Lääkejätteet 2015

Nopean palvelumme ansiosta poikkeat meille ohikulkumatkallakin. Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme!


Dermokosmetiikka

Vichy

Vichy_greyLähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

Widmerlw_logo_70k.jpgvalk.

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa. Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti. Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon. Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

Tuotesarjan omille sivuille »

Avene Avene

Ranskalaisen Pierre Fabre- lääkeyrityksen valmistama sarja, joka on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle. Kaikki tuotteet sisältävät ihoa rauhoittavaa Avéne- terveyslähdevettä. Tuotesarja sisältää sekä hajustamattomia että kevyesti hajustettuja valmisteita ja osalla tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus. Sarjasta löytyy tuotteita erilaisille ihotyypeille, couperosa iholle ja myös miehille.

Tuotesarjan omille sivuille »

Aco

ACORuotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »