Tarjoukset

Minisun D-vitamiini 50 mikrog

Vahva D-vitamiini oliiviöljykapselissa tai purutabletissa, joissa makuvaihtoehtoina neutraali, metsämansikka ja villivadelma.

200 tabl., 0,10 €/kpl

20,90 (norm. 25,80 €)

Aqualan L

Kevyt perusvoide ihon kosteutukseen sekä ihonhoitoon  koko keholle, myös kasvoille sekä kaikenikäisille. Oivallinen  myös voidepesuihin ja meikin  poistoon.  Käyttökokemuksen perusteella sopii hyvin herkästi ihollaan reagoiville. Iho on ohuinta silmien alueella. Hajusteeton ja vähärasvainen Aqualan L poistaa silmämeikin silmiä kirvelemättä. Varo venyttämästä arkaa ihoa.

200 g, 37,50 €kg

7,50 (norm. 9,66 €)

Minisun Vahva

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta. Valmiste on laktoositon, liivatteeton ja soijaton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

120 tabl., 0,15 €/kpl

17,50 (norm. 21,90 €)

Sebamed pesuneste

Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. Miedot ja ihoystävälliset pesuaktiiviset aineet sopivat myös herkälle ja ongelmaiholle. Sisältää lukuisia kosteudensitojia, vitamiineja sekä aktiivisesti kosteuttavan Pentavitin-yhdisteen. Sopii myös intiimialueiden pesuun. Pese rasvainen iho Sebamedilla ja lämpimällä vedellä, normaali ja kuiva iho haaleammalla vedellä. Sebamed puhdistaa jopa suolaisessa vedessä. Kätevä matkoilla, mökillä tai veneessä. Tarjouksessa edullinen täyttöpussi, jossa kaksi vaihtoehtoa: Liquid Face & Body Wash ja Olive Face & Body Wash.

1000 ml, 16,00 €/l

16,00 (norm. 20,03 €)

Multivita Omegalive Strong

Multivita Omegalive Strong on tuoteperheen vahvin kalaöljyvalmiste. Sen omega-3-pitoisuus on markkinoiden korkeimpia. Tästä huolimatta kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä.

100 kaps.

16,50 (norm. 21,60 €)

Codemax

Imeskeltävä ja hyvänmakuinen yskänpastilli kurkun kutinaan. Codemax® sisältää sorbitolia, lakritsiuutetta, ammoniumkloridia, magnesiumstearaattia, levomentolia, tähtianisöljyä ja vanilliinia. Annos aikuisille on 1–2 imeskeltävää pastillia 3–4 kertaa vuorokaudessa. Ei lapsille.

40 tabl., 0,23 €/kpl

9,00 (norm. 11,52 €)

Decubal Clinic Cream

Decubal Clinic Cream on keskirasvainen perusvoide, joka sisältää ihoa pehmentävää dimetikonia, joka sitoo kosteutta ja muodostaa ihoa suojaavan kalvon sekä ihoon nopeasti imeytyvää ja ihoa pehmentävää lanoliinia. Tuote ei sisällä väriaineita, hajusteita eikä parabeeneja. Voide soveltuu etenkin kuivalle ja herkälle iholle, koko perheen käyttöön.

250 g, 40,00 €/kg

10,00 (norm. 12,65 €)

Priorin Extra

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen. Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä. Saadaksesi parhaan vaikutuksen käytä kapseleita 3–6 kuukautta. Tämän jälkeen ylläpidä hoitotulosta yhdellä kapselilla päivässä. Priorin Extra soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

180 kaps., 0,44/kpl

79,00 (norm. 104,10 €)

Idoform

IDOFORM® Caps sisältää hyvin tutkittuja ja tarkoin valittuja maitohappobakteerikantoja ja sopii päivittäiseen käyttöön. Kapseli on kasviperäinen ja sen voi tarvittaessa avata.

100 kaps., 0,20 €/kpl

19,90 (norm. 24,90 €)