Tarjoukset

A-VITA PLUS -nenäsuihke

A-VITA PLUS -nenäsuihketta käytetään kosteuttamaan ja hoitamaan nenän limakalvoja. A-VITA PLUS -nenäsuihke sisältää limakalvoja elvyttävää A-vitamiinia, nenän epiteelin uudistumista edistävää ja kosteuttavaa dekspantenolia sekä limakalvoa suojaavaa E-vitamiinia.

20 ml, 49,50 €/l

9,90 (norm. 13,07)

Avene Cicalfate hand cream

Avène Cicalfate Hand Cream on tehokkaasti hoitava, rauhoittava ja suojaava käsivoide. Se sopii erinomaisesti erittäin kuiville, halkeileville, karheille ja ihoärsytyksestä kärsiville käsille.  Pehmeä ja ravitseva voide on helppo levittää. Voide imeytyy nopeasti ja muodostaa iholle läpinäkyvän, suojaavan kalvon.  Voide ravitsee ihoa, ehkäisee tulehdusta sekä hoitaa myös pieniä haavoja. Hajusteeton ja parabeeniton käsivoide sopii myös sormenpäiden halkeilevalle iholle ja kuiville kynsinauhoille.

100 ml, 123 €/l

12,30 (norm. 15,40 €)

DeviSol Strong 50 mikrog

Lisääntyneeseen D-vitamiinin tarpeeseen raikkaan sitruksen makuinen purutabletti. Sopii erityisesti todetun matalan D-vitamiinitason nostoon sekä harvempaa annostusta suosiville. Hammasystävällinen – makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. D-vitamiinin turvallisen saannin ylärajana pidetään aikuisilla 50 μg, lapsilla 25 μg päivittäistä annosta.

200 tabl.

19,90 (norm. 25,80 €)

DeviSol MIX

DeviSol MIX on hauska monimakupakkaus, jossa on mansikan, banaanin ja päärynän makuisia tabletteja samassa pakkauksessa. 1 puru/imeskelytabletti sisältää 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Hammasystävällinen – makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.  Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta. Valmistettu Suomessa.

200 tabl.

14,60 (norm. 17,20 €)

Melarest Melatoniini Extra Vahva 1,9 mg

Melarest Melatoniini Extra Vahva 1,9 mg on helposti nieltävä tabletti helpottamaan nukahtamista, lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Samasta valmisteesta löytyy myös mintunmakuinen suussa hajoava tabletti, joka on helppo ottaa ilman vettä. Lisäksi uutuutena pitkävaikutteinen hitaasti liukeneva 1,9 mg tabletti, jonka vaikutus kestää pidempään. Kaikki meiltä nyt tarjoushintaan!

100 tabl.

21,00 (norm. 24,70 €)

Bethover B12-vitamiini + foolihappo

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi.

150 tabl.

23,90 (norm. 29,90 €)

Bepanthen Eye silmätipat

Bepanthen Eye silmätipat lievittävät kuivien, ärtyneiden ja väsyneiden silmien ikäviä oireita heti voitelemalla silmän pintaa ja suojaamalla sitä kuivumiselta pitkäaikaisesti.

20x0,5 ml

10,90 (norm. 13,75 €)

Devisol 20 mikrog

DeviSol D-vitamiinitabletit sisältävät 20 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. 20 mikrogramman vahvuus on kehitetty huomioiden erityisesti ikääntyneiden D-vitamiinintarve. DeviSol on helposti annosteltava jokapäiväinen D-vitamiinin lähde, joka turvaa D-vitamiinin saannin myös pimeimpään vuodenaikaan.

200 tabl

13,50 (norm. 18,00 €)

Fiilus Vahva

Fiilus Vahva tarjoaa nimensä mukaisesti vahvan annoksen maailman eniten tutkittuja Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereja. Yksi annos sisältää korkean annoksen Lactobacillus r. GG-maitohappobakteereja: 10 miljardia kappaletta.  Valmisteen annostelu on helppoa: kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan.

30 kaps.

13,00 (norm. 17,80 €)

Posivil Fluzink Veriappelsiini

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

40 tabl.

8,90 (norm. 11,80)

Multi-tabs Family

Multi-tabs® Family on monivitamiini-kivennäisainetabletti aikuisille ja yli 7-vuotiaille lapsille. Yksi tabletti päivässä auttaa takaamaan vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saantitarpeen.

190 tabl.

17,90 (norm. 22,80)

PHYSIOMER Normal Jet&Spray

PHYSIOMER Normal Jet & Spray on tehokas nenähuuhtelu, joka auttaa erilaisissa nenävaivoissa. Se puhdistaa tukkoisen nenän ja helpottaa nenän kautta hengittämistä. PHYSIOMER Normal Jet & Spray on korva-, nenä-, ja kurkkutautispesialistien suosittelema, sillä se ehkäisee jälkitauteja ja nopeuttaa paranemista. Sitä voi lisäksi käyttää myös yhdessä lääkehoidon kanssa.

135 ml, 73,33 €/l

9,90 (norm. 13,20 €)

PHYSIOMER Baby Mist

PHYSIOMER Baby Mist on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja avaa tukkoisen nenän ja helpottaa vauvan nukkumista ja syömistä esim. flunssan aikana. Samalla se kosteuttaa vauvan nenän limakalvoja ja ehkäisee jälkitauteja ja korvatulehduksia.

115 ml, 86,09 €/l

9,90 (norm. 13,20 €)

Apobase Creme ja Oily creme

Apobase creme on keskirasvainen ja hoitava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Apobase Oily Creme on rasvaisempi ja tehokkaasti hoitava perusvoide. Voiteet ovat hajusteettomia ja parabeenittomia.

250 g

9,90 (norm. 13,06)

Posivil Fluzink Anis

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

40 tabl.

8,90 (norm. 11,80 €)