Tarjoukset

A-VITA PLUS -nenäsuihke

A-VITA PLUS -nenäsuihketta käytetään kosteuttamaan ja hoitamaan nenän limakalvoja. A-VITA PLUS -nenäsuihke sisältää limakalvoja elvyttävää A-vitamiinia, nenän epiteelin uudistumista edistävää ja kosteuttavaa dekspantenolia sekä limakalvoa suojaavaa E-vitamiinia.

20 ml

9,90 (norm. 12,52)

Bethover B12-vitamiini + foolihappo

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi.

150 tabl.

23,90 (norm. 29,90 €)

Bepanthen Eye silmätipat

Bepanthen Eye silmätipat lievittävät kuivien, ärtyneiden ja väsyneiden silmien ikäviä oireita heti voitelemalla silmän pintaa ja suojaamalla sitä kuivumiselta pitkäaikaisesti.

20x0,5 ml

10,90 (norm. 13,18 €)

Devisol 20 mikrog

DeviSol D-vitamiinitabletit sisältävät 20 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. 20 mikrogramman vahvuus on kehitetty huomioiden erityisesti ikääntyneiden D-vitamiinintarve. DeviSol on helposti annosteltava jokapäiväinen D-vitamiinin lähde, joka turvaa D-vitamiinin saannin myös pimeimpään vuodenaikaan.

200 tabl

13,50 (norm. 18,00 €)

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cream

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cream on steriili hoitovoide kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle. Hoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote soveltuu niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin. Voide sisältää Avène Thermal Spring Water -lähdevettä ja on säilöntäaineeton, hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja alkoholiton. Voiteessa on ilmatiivis D.E.F.I.-erikoiskorkki, joka säilyttää hoitovoiteen steriilinä ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen.

 

200 ml, 96,95 €/l

19,39 (norm. 22,81 €)

Posivil Fluzink Veriappelsiini

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

40 tabl.

8,90 (norm. 11,80)

SB12-suuvedet 250 ml

Suuvesi hengityksen pitkäkestoiseen raikastamiseen. Neljä vaihtoehtoa: mint & menthol, mild, duo ja white.

250 ml, 54,00 €/l

13,50 (norm. 15,96 €)

PHYSIOMER Normal Jet

PHYSIOMER Normal Jet & Spray on tehokas nenähuuhtelu, joka auttaa erilaisissa nenävaivoissa. Se puhdistaa tukkoisen nenän ja helpottaa nenän kautta hengittämistä. PHYSIOMER Normal Jet & Spray on korva-, nenä-, ja kurkkutautispesialistien suosittelema, sillä se ehkäisee jälkitauteja ja nopeuttaa paranemista. Sitä voi lisäksi käyttää myös yhdessä lääkehoidon kanssa.

135 ml, 73,33 €/l

9,90 (norm. 12,65 €)

PHYSIOMER Baby Mist

PHYSIOMER Baby Mist on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja avaa tukkoisen nenän ja helpottaa vauvan nukkumista ja syömistä esim. flunssan aikana. Samalla se kosteuttaa vauvan nenän limakalvoja ja ehkäisee jälkitauteja ja korvatulehduksia.

115 ml, 86,09 €/l

9,90 (norm. 12,65 €)

Avene rich ja extremely rich compensating cream

Erittäin ravitseva hoitovoide kuivalle ja herkälle iholle. Tuotteesta valittavissa rich ja extremely rich.

50 ml, 550,00 €/l

27,50 (norm. 32,70 €)

Avene XeraCalm A.D Lipid-replenishing cleansing oil

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cleansing oil on saippuaton, erittäin hyvin siedetty, mieto ja hellävarainen puhdistusöljy erittäin kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle iholle sekä ärtyneelle iholle. Tuote soveltuu niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin.

Puhdistusöljy sisältää Avène Thermal Spring Water -lähdevettä ja on hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton sekä alkoholiton.Tuote sopii myös vauvojen kylpyveteen.

400 ml, 48,48 €l

19,39 (norm. 22,81 €)

Multivita Ascorbin Long 500 mg

Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Helposti nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia.

200 tabl.

16,00 (norm. 21,00 €)

Avene Xeracalm A.D Lipid-replenishing Balm

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balm on steriili hoitovoide erittäin kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle. Hoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote soveltuu niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin.

Voide sisältää Avène Thermal Spring Water -lähdevettä ja on säilöntäaineeton, hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja alkoholiton.

Voiteessa on ilmatiivis D.E.F.I.-erikoiskorkki, joka säilyttää hoitovoiteen steriilinä ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen.

200 ml, 96,95 €/l

19,39 (norm. 22,81 €)

Melatoniini Orion 1,9 mg

Suussa hajoava vahva melatoniinitabletti lyhentää nukahtamisaikaa ja lievittää aikaerorasituksen oireita.

100 tabl.

19,90 (norm. 25,50 €)

Apobase Creme ja Oily creme

Apobase creme on keskirasvainen ja hoitava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Apobase Oily Creme on rasvaisempi ja tehokkaasti hoitava perusvoide. Voiteet ovat hajusteettomia ja parabeenittomia.

250 g, 39,6 €/kg

9,90 (norm. 12,54)

Ophtim Eye Hydra

Ophtim Eye Hydra silmätipoissa vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Ophtim Eye Hydra silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten ne sopivat jatkuvaan ja runsaaseenkin käyttöön. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa. Uudelleen suljettavat pipetit ovat käyttökelpoisia 12 tuntia avaamisesta.

 

20 x 0,5 ml

10,90 (norm. 13,18 €)

Posivil Fluzink Anis

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille.

40 tabl.

8,90 (norm. 11,80 €)

RelaTabs

Koko perheen maitohappobakteeri, saatavana sitruunan ja mansikanmakuisena purutablettina.

60 purutabl.

23,50 (norm. 27,70 €)